Postanite vlasnik jahte!
Postati vlasnik jahte, mnogi misle, samo je san. Doista, zar ne bi bilo lijepo sa obitelji ili prijateljima krstariti na vlastitoj jahti, posjetiti prekrasne uvale, otoke i romantične predjele pri čemu možete istraživati netaknutu prirodu ili pronaći "svoju" uvalu za odmor gdje ćete zaboraviti na dnevne probleme i posvetiti vrijeme najdražima.
Zašto do sada niste razmišljali postati vlasnikom jahte? Zbog visoke cijene i troškova održavanja? Zbog troškova veza, osiguranja i ostalih izdataka? Ili samo zato što na tom području nemate dovoljno iskustva da biste se upustili u takvu vrstu investicije?

Charter management program
Sigurno pretpostavljate da posjedovanje vlastite jahte ne donosi samo veselje i zadovoljstvo, već i obveze, brige i troškove. Ako jahtu ne kupujete isključivo zbog vlastitog zadovoljstva, već na nju gledate i kao na svojevrsnu investiciju, tada Vam preporučujemo naš Charter management program. Sa našim Charter management programom ne zadržavate samo vrijednost uloženog kapitala, već ga povećavate, bez velikog truda, obveza i nepotrebnog rizika, a tekući troškovi, kao npr. vez u marini, održavanje, osiguranje itd. se pokrivaju iz dobiti od najma.
Kapital koji ste uložili vratiti će Vam se, ovisno o tipu i veličini jahte, nakon 5 - 6 godina. U našem programu vodimo računa i o tjednima koje vlasnik želi provesti na jahti. Uz tri tjedna u sezoni pruža Vam se i mogućnost neograničenog korištenja jahte van sezone. Zbog iznimno dobrog održavanja jahti u našoj floti, naš charter management program nije vremenski ograničen. Najstarija jahta u našoj floti plovi već 11. sezonu, u odličnom je stanju i dobro se iznajmljuje.

RR Nautika - Vaš pravi partner
RR Nautika ima višegodišnju dobru poslovnu suradnju i osobito dobra iskustva sa svjetski vodećim proizvođačem brodova BENETEAU. Uz to u posljednje vrijeme sve bolje surađujemo i sa još dva brodogradilišta i to JEANNEAU i BAVARIA. Naša flota se sastoji od jedrilica dužine od 8-16 m koje održavamo po visokim tehničkim standardima, što jamči dug vijek i dobar izgled i nakon njihove intenzivne upotrebe. Uz redovito održavanje tokom godine, svaka jahta se temeljitim zimskim servisom naših djelatnika još jednom detaljno priprema za narednu sezonu.


Polazne luke
Naše baze:
• već postojeća u Marini Veruda u Puli, koja posluje od 1996.,
• u 2002. otvorenje baze na Srednjem Jadranu (područje između Šibenika i Splita)

Podjela zarade od najma
U programu RR Nautike postoje dvije različite mogućnosti podjele zarade od najma broda, i to:
a) 70% za vlasnika jahte, a 30% za RR Nautiku. Od svog dijela zarade vlasnik snosi troškove godišnjeg veza u marini, osiguranja i zimskog održavanja plovila, a RR Nautika iz svog dijela podmiruje troškove marketinške promocije, agencijsku proviziju i troškove redovnog servisiranja, primopredaje i kontrole kroz sezonu.
b) 50% za vlasnika, 50 % za RR Nautiku, pri čemu vlasnik iz svog dijela zarade plaća osiguranje plovila, dok sve ostale godišnje troškove snosi RR Nautika.

Kupnja na leasing
Osim jednog od najuobičajenijeg charter management modela gdje u početku dajete cjelokupni iznos za kupovinu broda, nudimo Vam i oblik kupnje na leasing. Minimalno početno učešće je 30%, a ostatak se otplaćuje u razdoblju od 2 do 6 godina (maksimalno trajanje leasinga) kroz najam broda i mjesečne, kvartalne i polugodišnje rate. Naša je preporuka učešće od cca 50%, (ovisno o tipu, veličini i modelu jahte) čime plovilo pokriva sve svoje troškove i rate leasinga bez dodatnih nadoplata za cjelokupno vrijeme otplate. Naravno, moguće je i manje učešće uz koje je potrebna nadoplata za rate leasinga. Nakon otplate, ukoliko odlučite ostaviti jahtu u našoj floti, imate mogućnost ostvarivanja čiste zarade kroz njen daljnji najam.

Sigurnost Vašeg ulaganja

Za vrijeme kada se Vaša jahta nalazi u našem charter management programu, mi Vam jamčimo 100%-tnu sigurnost investicije. Sve jahte, u vrijeme trajanja našeg programa, imaju puno kasko osiguranje. Jahte su osigurane kod renomiranog i svjetski poznatog osiguravajućeg društva - LLOYDS OF LONDON.

Kada je pravo vrijeme za kupnju jahte?

Sumnjate li još na ovaj način ulaganja kapitala, možemo Vam reći, da je taj model već više od 30 godina poznat i isproban u svijetu. Ako uspoređujete iznos kamata koje dobivate u Vašoj banci sa prihodom iz Charter management programa, ustanoviti ćete da ovako ostvarujete duplo veću dobit, a da pritom ne spominjemo zadovoljstvo plovidbe vlastitom jahtom, koje Vam nitko ne može nadomjestiti.
Ako ste se odlučili za charter management program, ali još ne znate kada je pravo vrijeme za kupnju mi Vam savjetujemo nikad nije kasno, "Uvijek je pravo vrijeme za kupnju jahte", samo nam izrazite vaše želje i pripremite odjelo za jedrenje, a sve ostalo prepustite nama. Zbog našeg dugogodišnjeg iskustva slobodno nam se možete obratiti. Preporučiti ćemo Vam najbolje rješenje uzimajući u obzir Vaše želje i mogućnosti.

Vaša RR Nautika !!!